trešdiena, 2012. gada 11. aprīlis

Jaunumi par GG




Vai varat pastāstīt par kopējo Dena un Džordžinas epizodi, kas ir gaidāma finālā?
Man nav pieejama nekāda informācija par Denu un Džordžinu, bet varu apgalvot, ka drīz notiks milzīgs sižeta pagrieziens. Es pat nevaru iedomāties, kā tas ietekmēs mīlas trijstūri Dens/Blēra/Čaks.

8 komentāri:

  1. GG tik nenormāli garlaicīgs palicis, pat nevar salīdzināt kāds viņš - seriāls bija pašā sākumā un kāds ir tagad.

    AtbildētDzēst
  2. Pilnībā piekrītu tev! Man sevi jāpiespiež noskatīties šito sezonu, diez vai, ka skatīšos nākamo sezonu. Šajā sezonā bija tikai dažas interesantas sērijas-1,3 un 13. Pārējās daudz maz bija sviests..

    AtbildētDzēst
  3. Viņiem pilnīgi nav vairs ko rādīt! tad labāk nobeigt un miers nekaā sabojāt vēl vairāaak!

    AtbildētDzēst
  4. Lai arii man GG saak palikt neintresants. Es gaidu kad Blēra un Caks buus kopaaa!!!

    AtbildētDzēst
  5. Jāpiekrīt.Šobrīd skatos tikai,lai uzzinātu,kas īsti ir Hērlijas varones noslēpums.Protams,vēl arī Čaka dēļ :D Citādi-riebjas,ka Serēna pati nezin,ko grib un vēl tas stulbums ar Blēras mīlu pret lūzeri Denu.Viņš vispār nav viņas vērts.Ja arī sezonas beigās viņi būs kopā,tad nākošo sezonu neskatīšos.Neinteresē viņu stāsts un riebjas skatīties.Sāk pietrūkt Vanesas un Dženijas-būtu vismaz kāds action.
    Pirmās sezonas,kur viss notika skolā bija daudz interesantākas.Nesen pieķēru sevi pie atziņas,ka neviens no varoņiem tā arī nepabeidza koledžu :D

    AtbildētDzēst
  6. vot vot liekaas vinjiem pilniigi nav izdomas vairs ko raadiit, bet nu nejau nu salikt kopaa denu ar bleeru!!! tas ir apmeeram kaa salikt kopaa sereenu ar chaku tgd ! pilniigs stulbs jau tas gossip girl palicis!

    un jaa lai arii kaa man vanesa besiija agraak , labaak lai vinja ir atpakalj nekaa kautkaada chaarlija un taa lola!

    AtbildētDzēst
  7. Piekrītu, ka seriāla sākumā notika vairāk action, bet par spīti tam GG man nav apnicis. Ļoti patīk tās visas balles, tērpi, mūzika, paši aktieri utt, kas tajā seriālā notiekās. Tāds glamūrs, citos seriālos tādu neesmu redzējusi. Un man kā meitenei tas dikti saista.

    p.s. Potenciālie heiteri ŠĪ IR PĒDĒJĀ SEZONA.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šī nav pēdējā sezona, bet gan pirmspēdējā! lol

      Dzēst