sestdiena, 2012. gada 14. janvāris

Elizabete Hērlija atgriežas Īstsaidā


Maita atgriežas! Kas atgriezīs Diānu pilsētā? Un, kas tā par noslēpumaino saikni, kas saistīta ar Basu ģimeni? Lūk, ko Safrāns mums pastāstīja...

"Es neteikšu neko vairāk, tikai to, ka Elizabete atgriežas un viņas varone būs skatāma šajā sezonā," - nekas vairāk netika izpausts, bet mēs esam priecīgi, ka viņa atgriezīsies un tas noteikti būs saistīts ar Džeka Basa parādīšanos seriālā.

Kad jautājām par Džeka un Diānas saikni, viņš tikai nosmīnēja: "Stāsts nav vēl pabeigts".

Par Džeka atgriešanos Safrāns pastāstīja, ka viņš būs sabiedrotais Čakam: "Džeks mainās, katru reizi, kad ierodas. Dažreiz viņš ir riebīgs, citreiz labs, bet pēdējo reizi viņš tiešam vēlējās Čakam palīdzēt. Kad mēs satiksim viņu šoreiz viņš turpinās savus labos darbus. Viņš vēl aizvien ir sliktais puisis, bet viņš izbauda savu labo pusi un tā viņam patīk labāk."

Un, kas būs ar Džordžinu? Gaidiet no viņas lielas problēmas. "Mums patīk Mišela un viņas varone seriālā. Viņa vienmēr atradīs kompromātu katram no varoņiem. Lai kur viņa atrastos, viņai vienmēr izdodas radīt problēmas. Šajā sezonā viņai ir vissvarīgākā loma, kāda viņai nav bijusi kopš pirmās sezonas. Tas bija iespaidīgi un jautri. Domāju, skatītājiem patiks. Viņa tiešām visu apgriezīs kājām gaisā."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru