piektdiena, 2011. gada 22. aprīlis

Režisors par sezonas finālu


PopWrap: Kad Jūs izlēmāt atgriezt princi Lui?

Džošs Safrans: Viņš visu laiku bija mūsu domās, kad mēs plānojām sezonu, tāpēc Blēra atstāja savu kurpi Parīzē. Lui atgriešanās atklāj dažādus Blēras aspektus. Tas vilkās sezonas garumā - mēs atklājām dažādas Blēras īpatnības un īpašības. Kāds ir Čaks, kāds ir Dens, kāda ir Serēna, kāds ir Princis.
Tā bija Blēras tēma visas sezonas garumā.

PopWrap: Pielūdzēji pat pieņēma domu, ka Dens ar Blēru varētu būt kopā. Jūs pārsteidza reakcija?

Džošs: Mēs, protams, raizējāmies, bet tas, ka viņu starpā ir saikne mēs sapratām jau 1.sezonas 4.sērijā. Mums bija skaidrs, ka visu sezonu garumā viņiem ir līdzīgas intereses. Tas viss bija zemapziņā. Mēs sākām šo domu apspriest 3.sezonā, bet likās, ka šoreiz nav viņu laiks, kad viņa devās uz NYU. Tas nebija pareizi.
Tad pienāca 4.sezona. Tas kļuva loģiski. Tā kā mēs strādājām visus šos gadus.

PopWrap: Pēdējā sērija liecina, ka Dair nebūs, bet reklāma vēsta, ka tā ir sāncensība starp Denu un Čaku. Lui pieliks visus savus spēkus, lai notiktu Blēras kāzas?


Džošs: Viss ko teikšu, ka Blēras un Dena stāsts nav beidzies. Un, kas teica, ka saderināšanās būs sezonas finālā? (smejas). Blēra turpmākās sērijās apskatīs savus vīriešus no visām pusēm, lai varētu izlemt kurš no viņiem ir īstais, lai pieņemtu liktenīgo lēmumu.
Man patīk, ka katrs no viņiem ir savādāks - šeit nav "pareizās" izvēles, viņa izvēlēsies sev tuvāko.

PopWrap: Šonedēļ mēs redzējām arī Serēnas māsīcu Čārliju - no kurienes uzradās viņa?

Džošs: Kerola tika minēta 2.sezonā, tāpēc mēs zinājām, ka ir tante, un tiklīdz mēs sākām runāt par viņas dzīvi, tas ir dabiski, ka viņai ir meita. Čārlija, ir kā jauns motors - kas nav redzējis pasauli un viņa tik ļoti tvīkst iepazīt šo jauno dzīvi. Bet atšķirība ir tāda, ka viņai ir savi likumi. Tāpēc ir interesanti vērot kādu, kas ne tikai vēlas būt šajā pasaulē, bet viņam ir obligāti tur jābūt.

PopWrap: Kas ar viņu notiks nākamajā sērijā "Petty in Pink"?


Džošs: Kā jau atceraties, Vanesa zvanīja Serēnai, nākamajā sērijā viņa saņems ziņu un lūgs padomu māsīcai, lai to atšifrētu. Čārlija būs visās sezonas sērijās, arī finālā viņai būs nozīmīga loma - bet viņas galvenais stāsts ir saistīts ar Serēnu un Denu, jo viņa dzīvo kopā ar viņiem, tā ir viņas pasaule.

PopWrap: Vanesa ir palikusi otrā plāna lomā visu sezonu. Vai zvans Serēnai nav izmisīgs solis iekļaut viņu seriālā?

Džošs: Es domāju, ka Vanesai ir konkrēts mērķis - viņa ir Bruklinā, viņa ir outsaiders, viņai bija kaislības, bet atšķirībā no Dena un Dženijas, viņa vairāk atrodas ārā nekā iekš seriāla. Bet, kā jau redzat šajā sezonā viņa ir spērusi soli uz priekšu, jo viņas centieni piespiest atzīties cilvēkus ir izgāzušies.
Es domāju, ka viņa aizstāv tos, ko viņa mīl. Un ja Jūs domājat, ka telefona zvans bija, kas pārdrošs, turpiniet skatīties! Viņa vēlas būt sadzirdēta. Lūk, ko Jūs redzēsiet sezonas pēdējās sērijās.

PopWrap: Parunāsim par pēdējām sērijām - Ko Jūs ar nepacietību gaidāt, lai skatītāji ierauga?

Džošs: Pēdējās sērijas ir lieliskas. Esmu satraukts par katru sēriju - par Čarliju un Prinča atgriešanos, līdz Torpa stāstam, Džeka Basa idejām un Džordžinas atgriešanos - tās būs lieliskas un kļūs vēl lieliskākas.
Protams, būs kulmināciju momenti, kam būs liela nozīme, bet sezonas finālā, mēs jau dosim ieskaitu 5. sezonā, vairāk kā iepriekšējās citās sezonās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru