otrdiena, 2010. gada 14. septembris

Pens atbalsta Teilori


Pēdējā laikā par Teilori esam dzirdējuši, diezgan daudz, negatīvu komentāru, kā viņa uzvedās un izrunājas, kas ir izraisījas masu uzmanību, bet lielais seriāla brālis Pens to visu noliedz un stāsta, ka Teilori ir pārpratuši, jo viņa uzvedas, tā, kā viņas vecumā ir pieņemts uzvesties.

"Pirmkārt, tas, ka Teilore nekontaktējas ar GG lomu atveidotājiem ir absolūti meli. Mēs ar Bleiku, viņu satikām Deivida Letermana šovā un pēc tam labi pavadījām laiku viesnīcas numurā. Tā bija ļoti mierīga nakts - nebija trakas ballītes, vai, kas tāds."

"Teilore ir pusaudze un viņa iziet cauri šim posmam. Viņai vienkārši nav paveicies, ka pašlaik atrodas preses uzmanības centrā, tāpēc, ka katrs mēs pieļaujam kļūdas. Viņai ir 17 gadi, dodiet viņai laiku. Teilore ir ļoti jauka, gudra un absolūti talantīga meitene. Viņa vienkārši kļūst vecāka."

Pens ļoti atbalsta Teilores muzikālo karjeru. "Es redzēju viņas pagājušā gada uzstāšanos, jaunākus priekšnesumus man nav bijis iespēju apskatīt. Pat tad viņā jau bija, tāds izteikts spēks. Es uzskatu, ka viņa ir ļoti talantīga. Teilore mīl mūziku, bet cilvēkus, kas nodarbojas ar to, kas viņus patiešām piesaista, es ļoti cienu."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru