svētdiena, 2010. gada 1. augusts

GG producenti par Džordžinu, Ketiju Kesidiju un to, kā Dens kļuva par tēvu


-Sāksim ar interesantām lietām: Vai Džordžina ir stāvoklī no Dena?

Stefans: (smaida) Džordžinas bērns ir Džordžinas bērns. Par to jūs vairāk uzzināsiet, katrā no GG epizodēm.

-Mēs tikko redzējām, ka Dens tur rokās jaundzimušo. Tas ir Džordžinas bērns?


Stefans: Jā, tā ir. Tas nav Dorotas bērns, par to man arī tika jautāts.

-Kā jūs izspēlēsiet stāstu par to, ka Džordžina ir māte-pusaudze?


Stefans:Mēs jau runājām par Džordžinu - vai viņa vispār ir pusaudze? (smaida) Es domāju, ka viņa ir mūžīga, viņai var būt pat simts gadi... Tie visi ir joki, bet ja skatās no otras puses, tajā ir tik daudz humora, kā jaunie cilvēki cīnās ar negaidītām situācijām. Protams, nevajag aizmirst par labestību un emocijām, kas ir stāsta pamatā. Man liekas, ka tā ir izcila sižeta līnija Mišelai un Penam, jo viņi varēs spēlēt kopā. Viņi abi ir tik talantīgi, ka šo stāstu padarīs tik reālu dzīves situācijai.

-Kā šo jaunumu uzņems Rufuss, Lilija un citi ģimenes locekļi?

Džošs: (smejas) Kā tad to var uztvert? Protams, ka viņi nebūs laimīgi. Bet Dens ir labs zēns, viņš visu izdarīs pareizi.

-Kas notiks ar Vanesu un Serēnu?


Džošs: Visa šī situācija sarežģīs viņu attiecības. Tā būs visu konfliktu sakne, īpaši Serēnai, kurai būs jaizvēlās starp Denu un Neitu.

Stefans: Serēna pameta pilsētu ar domu, ka viņa nezin ko darīt un kāda viņa vēlas būt. Un tas ir pirmais jautājums, ko Blēra uzdos 4. sezonas sākumā. Viņa saka, ka nevar atgriezties Ņujorkā, kamēr nav izdarījusi izvēli. Un nav nekādas nozīmes, ko puiši par to domā. Galvenais, ko sirds saka. Tas aizņems daudz laika Serēnas pārdomām.

-Un Vanesa?

Stefans: Vanesa atgriežas no Havaju salām, un protams, viņa ņems dalību Dena stāstā, 4.sezonas pirmajā daļā.

-Ja Džordžinas bērns ir problēma Serēnas un Dena attiecībās, tad var nojaust, ka Ketijas Kesidijas varone ir kārtējā problēma Neita un Serēnas attiecībās?

Stefans: Mēs esam ļoti satraukušies Ketijas Kesidijas lietā. Mums radās ideja par varoni, kas ienesīs seriālā daudz problēmas, sainaidos Blēru ar Serēnu un ļausies romantikai ar Neitu. Mēs pārdzīvojām kastinga dēļ, jo mums bija jāatrod aktrise, kas iekļausies šajo varoņu mikslī un viņai bija jābūt vienā līmenī ar pārējiem. Un mums likās, ka Ketija tiks galā ar šo visu. Viņa lieliski atveido savu lomu.

-Vai viņas varone būs draudzīga ar pārējiem?


Džošs: Ar dažiem jā, ar dažiem nē.

-Kas notiks ar Ēriku? Vai mēs viņu redzēsim sezonas sākumā?


Džošs: Es domāju, ka viņš attīstās un būs ļoti spēcīgs varonis. Viņš spēlēja vienu no galvenajiem varoņiem Dženijas stāstā un domāju, ka tā arī turpināsies, īpaši, kad Dženija atgriezīsies. Tad mēs arī redzēsim Ēriku visā krāšņumā.

-Vai esat viņam sagādājuši, kādu mīlas stāstu?


Džošs: Mēs turpināsim demonstrēt viņa attiecības, kas būs godīgas un nesamaitātas.

Avots: www.gossipgirlonline.ru

2 komentāri:

  1. Nevaru sagaiddit 13 septembri..
    Sis ir vieniigais iemesls kpc ir jeega vinu gaidiit :D

    AtbildētDzēst