trešdiena, 2010. gada 11. augusts

Bleika vēlas pamest Gossip Girl


Bleika paprasīja, lai GG radītāji aizvāc viņas varoni - Serēnu no šī populārā seriāla, ar ko šokēja savus fanus. Jaunā aktrise it kā ir nogurusi no strīdiem un vēlas pamest šo seriālu, kas padarīja viņu populāru.

Aculiecinieks pavēstīja informāciju žurnālam Heat Magazine: "Bleika lūdza aizvākt viņas varoni no seriāla. Viņa ir piekususi strādāt šajā seriālā. Sākumā viss bija labi, bet viņai ir apnicis savas varones sižeta līnijas un strīdi uzņemšanas laukumā par sīkumiem. Praktiski, visi no aktieru sastāva ir bijuši kopā viens ar otru. Pie tam, Bleikai ir apnicis strādāt kopā ar savu draugu Penu Bedžliju. Tāpēc Bleika vēlas aiziet". Bleika jau apspriedās ar producentiem un iekļāva savu ideju par Serēnas slepkavību. Viņa vēlas dramatisku aiziešanu.

Varbūt pie vainas ir citas lomas Holivudā? Drīz uz ekrāniem iznāks filma "Zagļu pilsēta", bet nākamajā gadā iznāks "Zaļais luksafors", kuram viņa ir akceptējusi savu dalību.

Neskatoties uz baumām, Leitone Mīstere Teen Choice Awards, kārtējo reizi atbildēja par strīdiem ar Bleiku filmēšanas laukumā: "Tā nav taisnība. Mums ir burvīgas attiecības, mēs esam draudzīga ģimene. Mūsu kompānijā viss ir kārtībā."

Baumas vai patiesība? Cerams, ka drīzumā mēs uzzināsim atbildi.

Avots: www.gossipgirlonline.ru

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru