pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

Kas notiks sērijā 5x01 "Yes, Then Zero"?


5x01 - Yes, Then Zero

Blēra pavadīja burvīgu vasaru kopā ar savu līgavaini - princi Lui, savās topošajās mājās Monako. Bet, kad Blēra atgriežas mājās, viņa saprot, ka sarīkot karaliskas kāzas ir ļoti grūti. Tas sagādās ne mazums problēmas. Un skumjas pēc Čaka to visu vēl vairāk pastiprina.

Tajā pašā laikā, Serēna pavadīja lielisku vasaru Losandželosā, kur strādāja par asistentu režisoram. Šis pavadītais laiks, liek Serēnai saprast ko viņa tiešām dzīvē vēlas, bet Čārlijas atgriešanās, draud visu to sabojāt. Nu ko, laiks rādīs.

Čaks Bass un Neits Arčibalts vasaru pavadījuši ceļojot apkārt pasaulei, bet, kad viņi iegriežas Losandželosā, lai apciemotu Serēnu, lietas iegrozās savādāk. Neits atrodas gultā ar seksīgo un mistisko sievieti Diānu Peinu (atveido Elizabete Hērlija), kura zina par Neitu daudz vairāk, nekā viņš domā. Čaks uzsāk sacīkstes pēc eksotiskā adrenalīna. Tas var kaitēt viņa dzīvībai.

Pēc bezrūpīgās vasaras atgriežas Dens Hamfrijs un saprot, ka viņa pasaule ir iznīcināta, jo Vanesa ir publicējusi viņa autobiogrāfisko romānu "Iekšā". Dens baidās, ka ģimene un draugi izlasīs šo romānu, bet no otras puses viņš negrib atteikties no slavas un kļūt par sensācijas autoru. Ko viņš izdarīs, mēs nezinām.

Sargieties Īstsaidas iedzīvotāji, šajā sezonā neviens nebūs kārtībā un visi būs vainīgi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru