trešdiena, 2011. gada 10. augusts

Eds par darbu ar Bleiku, Leitoni un Čeisu.

"Leitone- viens no cilvēkiem kurš man ir dārgs šajā pasaulē. Viņa ir vienkārši burvīga- viņa man taisa plecu masāžu katru reizi kad, tie sāk sāpēt filmēšanās laikā. Bez tam viņa ir ļoti jautra.Viņas personāžs ir tik komēdisks, ka Leitonei ir talants priekš komēdiskām filmām. Ar viņu ir burvīgi strādāt, un viņa ir mans īstais draugs. Viņa ir kolosāla meitene."


Kā tev ir strādāt ar Bleiku?
Eds: Viņa ir fantastiska. Bleika ir burvīga.Viņa ir izcila personība un ir acīmredzami ka mums ir laiks kopā pastrādāt, bet ne tik daudz laika kā kopā ar Leitoni. Mums visiem ir ļoti labas attiecības.

Kurš ir pats jautrākais uzņemšanas laukumā?
Eds: Čeiss-100% pats jautrākais uzņemšanas laukumā. No viņa jokiem es smejos līdz pēdējam. Viņi ar Leitoni ir vienkārši traki. Viņi ir vienkārši pūciņas ar lielisku humora izjūtu.

Pie kā tu dodies pēc padoma?
Eds: O, vau... Mums ar Leitoni ir lieliskas attiecības, un mēs ar viņu varam runāt par jebkādu tēmu atkal, atkal un atkal. Pie tam viņa vienmēr ir bijis tas cilvēks kuram var uzticēties, un tāpēc laikam tas cilvēks būs viņa.Un protams arī Čeiss ir viens no maniem labākajiem draugiem.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru