sestdiena, 2011. gada 26. februāris

Neoficiālie jaunumi!


*Tiek runāts, ka Blēras un Serēnas attiecības būs ļoti sliktas, dēļ tā, kas notika vai nenotika ar Denu un Blēru, tāpēc tiklīdz atgriezīsies princis Luijs, Blēra pieņems viņa bildinājumu.

*Čaks cīnās par tiesībām vadīt savu kompāniju ar Raselu Torpu, Govardu Arčibaltu un Džeku Basu, pie reizes uzzinot, ka Reina ir gulējusi ar Neitu.

*Blēra un Čaks pavada pēdējo karsto nakti kopā, lai saprastu, kas viņus nākotnē darīs laimīgus.

*Kamēr Čaks pavada laiku ar Blēru, Rasels Torps nolemj atriebties Basam un viņa ģimenei, aizdedzinot viesnīcu Empire... netīšām procesa laikā viņš nogalina savu meitu Reinu.

*Blēra dodas uz Monako kopā ar Luijsu, bet Čaku apsūdz viesnīcas aizdedzināšanā un Reinas nāvē. Čaks nevēlas iejaukt Blēru šajā skandālā, tāpēc, ka viņai ir karalisks statuss, tāpēc neizmanto laika pavadīšanu ar Blēru, kā alibī... un viņš tiek aiz restēm, par noziegumu, kuru nav izdarījis.

5 komentāri:

  1. Pārvēršas par baigo ziepeni ja šis viss notiksies ..

    AtbildētDzēst
  2. Piekrītu. Aiziet pilnīgs sviestiņš.

    AtbildētDzēst
  3. Ja Blēra tiešām apprecēsies...tad es diez vai turpināšu skatīties.
    Jau no paša sākuma seriāls nebija īpaši gudrs vai dziļš.Taču,bija kaut mazliet interesanti skatīties.Ja šis viss tiešām notiks,tad GG pārvēršas par kkādām jauniešu Hameleonu Rotaļām.

    AtbildētDzēst
  4. Pēc manām domām GG sāk sevi lēnām izsmelt! Kamēr viņi vēl mācījās vidusskolā viss bija labi, jo vienīgais kas uztrauca bija tas ko uzvilt mugurā un jaunās tenkas, ko Intrigante palaidusi, bet tagad kad Čaks ir baigais biznesmenis, Blēra nu jau kaut kāda princese utt tas viss kļūst apnicīgi!

    AtbildētDzēst
  5. es loti saubos,ka viss sis nitiks. Nu padomajiet Prieskam Raselam dedzinat nos viesnicu ja 4x17 serija vins izstastija visu,un ar mierigu sirdi aizbrauca :) un kpc Blerai bus vajadzigs princis ja vinai ir Dens sobrid? Man skiet ka tas skupsts starp princi un Bleru ir tikai tam lai piemanitu visus,un lai Ne S,C,V.N neuzin par bleru un denu....

    AtbildētDzēst