ceturtdiena, 2011. gada 10. februāris

Čaka mīlestības aizraušanās, kas nav Blēra


Mēs esam Tikas Samteres personāžu novērtējuši nepareizi. Izskatās, ka Reina Torpa piesaistīs Čaka uzmanību daudz ilgāk un nopietnāk. Tika paziņoja, ka domā uzkavēties seriālā līdz sezonas beigām.

Ir jāsāk uztraukties Blēras un Čaka faniem, jo tas ir neapšaubāmi, ka Reina būs Čaka dzīvē uz kādu laiku. Tika stāsta, ka sākuma viņai ir tikai profesionāla interese pret Čaku, bet viņa nespēs pretoties viņa valdzinājumam. Tika paskaidroja: "Viņa saprot, ka Čaks nav stulbs, ir ļoti izskatīgs un viņam pieder vara - ir liela vēlēšanās būt tādam blakus. Un Reina nav no tām meitenēm, kuru var tik viegli palaist, jo parasti viņa ir tā, kas saka "OK, attā", vai "OK, atgriezies citu reizi". Domāju, ka viņa Čakā saskata sevi, tas arī piesaista viņas uzmanību".

Izskatās, ka simpātijas būs abpusējas. Tika stāsta: "Tas nonāks daudz dziļāk, nekā fiziska aizraušanās. Domāju, ka viņi viens otru uzlūkos ar citādām acīm... Tas būs pārsteigums abiem diviem, jo viņi nedomās, ka tas var pāraugt daudz nopietnākās saitēs".

Tika arī stāsta, ka paliks līdz sezonas beigām un sastrādāsies ar visiem GG galvenajiem varoņiem, tāpēc, ka daudzi būs iejaukti šajā stāstā.

1 komentārs:

  1. Stulbi,nezinu kas vispār ir Čaks bez Blēra bez Čaka.Bez tam Čaks taču teica,ka var pagaidīt un tagad nekādu mīlestību starp viņiem nevar saskatīt.

    AtbildētDzēst