trešdiena, 2010. gada 8. decembris

Diskusija par sēriju 4х11 The Townie


Sveiki!
Šogad mēs pēdējo reizi tikāmies ar GG seriāla varoņiem, jo nākamā sērija būs tikai janvārī. Šī gada pēdējā sērija bija pārsteigumu pilna un atklājās noslēpums.
Jautājumi:
1) Vai Lilija rīkojās pareizi? Vai viņa domā tikai par sevi, nevis Serēnu vai Empire hoteli?
2) Vai Džuljetas pārdarījumi ir attaisnoti? Varbūt tas bija pārāk skarbi?
3) Dens un Blēra = divi brīvdienās. Vai tiešām viņu starpā kaut kas notiks?
4) Vai Serēna izpestīs Benu no cietuma?
5) Mīļākais citāts?

Jūsu domas par sēriju kopumā.

7 komentāri:

  1. 1) Manuprāt, viņa tiešām domāja, ka rīkojas pareizi, bet tā, protams, nebija. Viņai bija jāsaņem mācība, ka lai kāda būtu situācija, nedrīkst pieņemt dažus lēmums vienpersoniski, pat labu gribot ...
    2) Tādās situācijās, kādā Džuljeta bija nonākusi, cilvēki rīkojas prātam neaptverami. Tas viņu neattaisno, bet ir saprotams, ka tik jaunai meitenei tā sacīt "aiziet ciet", ja izposta viņas ģimeni, kā rezultātā, mamma cieš un brālis nepamatoti sēž cietumā - viņa varēja sadarīt vēl briesmīgākas lietas ...
    3) Būtu smieklīgi :D Gan jau, ka kaut kas būs.
    4) Domāju, ka jā. Atkal noteikti no jauna iemīlēsies, Dens aizmirsīsies ... kā jau Serēna .. :)
    5)sharing an enemy makes for unlikely friends ...

    AtbildētDzēst
  2. 1)Tas nebija pareizi.Kā var nosūtīt nevainīgu cilvēku uz cietumu un apgalvot,ka gribēja tikai labu?Un ko viņa būtu teikusi Čakam,ja būtu paspējusi pārdot to uzņēmumu?Ka gribēja kā labāk?
    2)Patiesībā,uzzinot visu stāstu,var saprast Džuljetu.Viņas ģimene tika izpostīta,brālis nepatiesi apvainots...Protams,viņa mazliet pāršāva pār svītru,bet pašos pamatos viņu var saprast.
    3)Nē.Es domāju,ka viņi vnk kļūs par labiem draugiem un viss.
    4)Es ceru,ka jā.Vismaz kko labu būs izdarījusi.Un jā-gan jau,ka samīlēsies un Dens atkal paliks piekāsts.Kā vienmēr.
    5)Neatceros nevienu tā.

    AtbildētDzēst
  3. * nu, par serēnu kā, lai to ņrm.protams, var saprast, ka viņa savai meitai grib tikai to labāko, bet vai tādeļ nevainīgam cilvēkam ir jāiet cietumā? un par to viesnīcu man bija jautājums- īsti nesaprapratu kāpēc viņa to dara?!
    * tas bija stulbi.iepriekšējajās sērijās viņu bija iztaisīta, kā ļauna maita, bet tagad, kā balts enģelītis aiziet prom.
    * šaubos.iespējams, viņi satuvināsies kā draugi or smth, bet šaubos, ka starp viņiem būs kas vairāk.
    * mjāā, pec sērijas beigām var saprast, ka vairs viņai ne denu, ne neitu vajag, tikai to skolotāju.
    * man patika tā vieta, kur čaks brauc prom un saka - goodbye friends, dan. ;DD

    bet kopumā pēc sērijas noskatīšanās sapratu, kas tas viss sāk mazliet apnikt.viss iet uz riņķi un, ka es pat gribētu, nē, es domāju, ka būtu labāk, ja blēra un čaks atrastu katrs savu otru pusīti. nu c'moon, jau ceturto sezonu viņu ņemās. un ir daudzas tādas 15 gadnieces, kas cer, ka viss būs ok un tā tālāk.grr, nē nu jau tiešām liekas, ka viss iet uz riņķi.es nesaku, ka man vairs nepatīk, bet vairs nav tā kā agrāk.

    AtbildētDzēst
  4. 1)-Par to Čaka tēva uzņēmumu-tā arī nesapratu,kāpēc viņa Čakam aiz muguras to mēģina pārdot un vēl stāsta,ka tas ir labi domāts.Par Serēnu-arī stulbi.Vispirms baumas jāpārbauda.Nevis jāizvirza apsūdzība nevainīgam cilvēkam.šoreiz Lilijas rīcība nav attaisnojama.
    2)-Es saprotu,kāpēc viņa tā rīkojās.Tas nebija pareizi,protams.Bet es saprotu,kāpēc viņa tā darīja...
    3)-Es domāju,ka viņi tikai sadraudzēsies.Lai gan-viņi ir gandrīz vienīgie divi,kas nav savā starpā ņēmušies(Dens ir bijis ar visām citām.Neits ir bijis ar visām citām.Čaks ir bijis ar gandrīz visām,izņemot Serēnu).So-kas zin,varbūt no viņiem arī kkādu sakaru uztaisīs.
    3)Tas būtu tikai taisnīgi,ja viņa izpestītu to nevainīgo cilvēku no cietuma.Gan jau,ka kamēr to mēģinās darīt,atkal uzkārsies viņam kaklā.
    4)Jā,tas Čaka aizbraukšanas citāts bija labs :D

    Es varētu piekrist -L.Tikai man ir apnicis riņķa dancis,kur Serēna čakarē Denu un Neitu uz pārmaiņām.Būtu labi,ja viņi katrs atrastu sev citu,normālu otro pusīti.Par Blēru un Čaku-gribētos,lai viņi ir kopā.Un viss(jo viņi bija tik saderīgs pāris).Bez čakarēšanās: kopā-šķirti-kopā-šķirti.Jo,lai cik ļoti viņi man patiktu,drīz arī šī čakarēšanās apniks.
    Un žēl,ka neparādās Skots vairs(nu,Lilijas un Rufusa dēls).Viņš varbūt ienestu kādu jaunu vēsmu.

    AtbildētDzēst
  5. Huh.
    1. Tas ir sarežģīti. Domāju, ka viņa rīkojās savtīgās interesēs, kā jau visi šajā seriālām jo... Kamooon, visi visu dara, nerunājot ar citiem, vienkārši pieņem kādu lēmumu un Aidā! Dzīvē taču tā nenotiek. xD
    2. Laikam jau viņa tiki tiešām gribēja atriebt brāli, lai arī ko tas prasītu.
    3. Diez vai, bet ceru, ka jā. :D
    4. Manuprāt, izpestīs gan - o, jā! - un tad sāksies viņu afēra.
    5. -

    Bet vispār par to Čaka un Blēras padarīšanu... Piekrītu un nepiekrītu -L, jo viņi daudz ko ir nodarījuši viens otram. Un skatītājiem tas patīk, jo viņi ir karstākais pāris seriālā. Ceru, ka šīs sezonas beigās viņi saies kopā, sapratīs, ka nekas nav šķērslis un vienkārši būs Blēra un Čaks, jo tieši viņi ar savu šarmu kā pāris uztur, manuprāt, šo seriālu. Un domāju, ka būtu labi, ja arī 4. sezona būtu pēdējā GG, jo citādi ko vēl te var rādīt - viss jau diezgan ir izsmelts.

    AtbildētDzēst
  6. 1.Man šķiet viņa pati nemaz nesaprata ko ir izdarījusi.
    2.Šķiet,ka īsti nē,Serīnai vajadzētu kaut ko dari,bet no otras puses,Džuljeta rīkojās tā lai atriebtu savu brāli.
    3.Fuuu,ceru,ka nē,Chair,ir Chair,riebjas Hamfrijs,viņš ir pārāk garlaicīgs un kur nu vēl priekš B.
    4.Viņa,teica,ka to izdarīs,tad noteikti arī izdarīs.
    5.Happy holidays,Blair. :)

    AtbildētDzēst
  7. 1.Protams, ka nepereizi. Viņa domā tikai par sevi, jo visu laiku viņa saka ka domā par Serēnu un Ēriku, bet pateisībā viņai rūp tikai tas ko citi domā un kā viņu redz ietekmīgi cilvēki...Man žēl...:(
    2.Daļēji, ar s*azāļošanu bija bikiņ par daudz, bet nu citādāk man liekas, ka jā...Ja tā nebūtu noticis S nemaz neko nezinātu.:)
    3.Protams, ka nē, jāsmejas :D
    4.Mhmm.... tā vajadzētu būt, manuprāt, viņi arī būtu ļoti labs pāris :)
    5. J : No, you s*t*upid b*i*tch!

    Nepiekrītu tiem, kas saka ka viss iet uz riņķi un ka kkas tur garlaicīgs, man piemēram, patīk. :) !!! GO GOSSIP GIRL !!!
    Un B un C ir jābūt kopā forever, jo ātrāk, jo labāk.

    AtbildētDzēst