sestdiena, 2010. gada 27. novembris

Leitones intervija franču žurnālam Allocine


-Viedokļi par Blēru dalās. Mums viņa patīk, tāpēc, ka ir maita, bet mēs vēlētos, lai viņa būtu laimīga neizmantojot viņas ne visai labos izgājienus. Vai to vispār ir iespējams salikt kopā?

Leitone: Visa burvība slēpjās Blēras neizlēmībā, viņa nekad nebūs jēla. Jā, viņas izgājieni bieži viem visus šokē, viņai nepietiek pārliecības par sevi, tāpēc būtībā viņa ir labs cilvēks. Jā, es uzskatu, ka Leitonei ir laba sirds, cēlonis viņas darbībām ir tāds, ka viņa visur vēlās būt pirmā, labākā un tas rada konkurenci. Tas viss izriet no viņas ģimenes un iepriekšējām attiecībām. Man patīk iejusties ļauno tēlā, bet ir jābūt jēgai un mērķim. Blēra ir gudra, ļoti gudra, bet arī mantkārīga. Varētu būt vēl ļaunāk. (smejās) Es ceru, ka viņa atradīs savu laimi, jo, kad viņa ir laimīga...tad visiem klājās daudz labāk!

-Tu esi teikusi, ka Blēra ir daļiņa no tevis. Pastāsti par to vairāk?

Leitone: Ja es nejustu kaut ko no viņas sevī, es nevarētu katru dienu iejusties viņas tēlā. Es mīlu viņu. Es vienmēr būšu viņas pusē, lai ko viņa darītu. Es viņā redzu tikai labo. Man ir paveicies ar tik labi aprakstītu tēlu. Atkārtoju: Blēra nav nemaz tik slikta. Viņa ir ļoti saprātīga un labi apģērbta...(smejās)Īstenībā, es viņu saprotu, viņa mani aizkustina. Viņai trūkst ticības sev. Viņai ir problēmas, kas mums visiem ir labi zināmas: ģimene, draugi, mīlestība, skola, viņas ķermenis...Ja ieskatās dziļāk, tad viņā var saskatīt mērķtiecīgu personību. Blēra man nav tikai TV varonis, viņa ir, kas vairāk. Blēra ir satriecoši īpatnēja. Mīlu viņu.

-Tu vēlies, lai Čaks ar Blēru būtu kopā?

Leitone: Es ceru, ka tā būs. Man patīk viņu attiecības. Neviens viņu nesaprot labāk par Čaku un otrādi. Diemžēl, viņi viens otru ir ļoti sāpinājuši...Jā, tā ir attiecību sastāvdaļa, bet ne tādā mērā. Domāju, ka viņi būs kopā, es tā ceru.

-Vai viņi var viens otram visu piedot?

Leitone: Šajā seriālā iespējams! (smejās) Reālajā dzīvē nezinu...Es vēlos viņus redzēt kopā, jo viņi mīl viens otru, tik stipri.

- Seriāla sākumā jūs neviens neredzēja kopā, bet tiklīdz tas notika, visi pārējie varianti atkrita.

Leitone: Jā, tiešam! Tas notika dabīgi, loģiski un ideāli. Viņš parāda Blēras vislabākās īpašības un Blēra to pašu dara ar viņu. Un nevar aizmirst to kaisli, kas vieno viņus! Man ļoti patīk strādāt kopā ar Edu.

- Ņujorka, Parīze... tikai retiem seriāliem izdodas filmēties šādā valstu apkopojumā.

Leitone: Mums ir paveicies. Man liekas, ka GG nebūtu GG, bez visām šīm jaukajām vietām. Pilsēta ir daļa no seriāla, tāpat, kā varoņi. Mēs iegūstam enerģiju no vietām un apkārtējiem cilvēkiem.

-Dažus gadus atpakaļ tu sāki filmēties seriālā "Virsma". Pastāsti par šo piedzīvojumu.

Leitone: Tas bija tik sen. (Seriālu rādīja kanālā NBC no 2005.gada līdz 2006.gadam.) Man patika filmēties šajā seriālā. Filmēšana notika Ziemeļkarolīnā. Dīvaini, ka pajautājāt par šo seriālu. Man neviens par to nav jautājis! "Virsma" ir pilnīgi savādāks, ja salīdzina ar GG. Bija jautri un man bija labas attiecības ar pārējiem aktieriem. Bija skumji, kad apturēja filmēšanu, jo gluži, kā pārējie aktieri, arī es vēlējos zināt, kā tas viss beigsies!(smejās)

6 komentāri:

  1. ļoti interesanta intervija.būtu ļoti jauki, ja būtu vēl ar kādu varoni.varbūt, ja pietiek spēka, laika un pacietības varētu vēl kādu? :))

    AtbildētDzēst
  2. Ātrāk par nākamajām brīvdienām diez vai sanāks, bet nu pacentīšos. :)

    AtbildētDzēst
  3. Lieliska intervija!
    Es gribētu uzslavēt šī bloga veidotājus, jo blogam ir jūtama ļoti liela izaugsme-nu piemērām šāda tipa intervijas! Paldies Jums par to! Lai veicas turpmākajā attīstībā (;

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par jauko komentāru, tas dod sparu to pilnveidot vēl vairāk.
    Liels paldies lasītājiem! :)

    AtbildētDzēst