ceturtdiena, 2010. gada 16. septembris

Vai Čeizs satiekās ar Kelliju Ozborni?


Kellija ar katru dienu izskatās aizvien labāk un iemīlās aizvien glītākos vīriešos. Tiek baumots, ka Ozija meitai ir romāns ar Gossip Girl zvaigzni Čeizu Kraufordu.

Avoti vēsta, ka Kellijai un Čeizam jau ir bijuši vairāki veiksmīgi randiņi Ņujorkā. Un izskatās, ka pievilcīgais Čeizs ir īstais cilvēks, lai izdziedētu Kellijas salauzto sirdi. Atgādināsim, ka pirms neilga laika viņa izšķīrās no Lūka Vorela, ko ļoti pārdzīvoja.

Bet savu privāto dzīvi Kellija tur lielā slepenībā: viņa nevēlas, lai viņas jaunais romāns parādās preses uzmanībā. Vismaz līdz tam brīdim, kad viss kļūs nopietnāk. Čeizs uzskata Kelliju par superīgu sievieti un pēc ziņotāja teiktā, viņi varētu kļūt par jauno, moderno Manhatenas pāri.

Stāsta, ka viņi jau ir pazīstami diezgan sen. It kā viņi pirmo reizi ir tikušies, ballītē Losandželošā. Tad arī radās abpusējās simpātijas. Viņš pat ir sazinājies ar Kelliju, lai uzzinātu viņas domas par Neita lomu.

Ziņotājs piebilst: "Pēc tam viņi satikās Ņujorkā un es zinu, ka viņi pavadīja nakti Soho House un kādā bārā.

Bet Lūks viņu ir nodevis. Tāpēc viņai ir nepieciešams, laiks, lai viņa varētu būt gatava jaunām attiecībām. Bet viņi lieliski pavada laiku kopā un es domāju, ka drīz izies sabiedrībā, kā pāris."

Atgādināsim, ka nesen jau tika baumots, ka Čeizam ir romāns, ar kādu aktrisi, bet izrādās, ka viņš pat nav viņu pazinis, tāpēc, gaidam reakciju uz šo paziņojumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru