otrdiena, 2010. gada 14. septembris

Diskusija par sēriju 4х01 Belles Du Jour


Tātad mīļie!
Kā Jums patika 4.sezonas 1.sērija?
Pāris jautājumi, uz ko, es ceru sagaidīt atbildi.
1) Vai Serēna tiešām ir tik laba un Blēra pārspīlē, vai tomēr Blēra vienkārši nevēlas būt Serēnas ēnā?
2) Vai tiešām Džordžīnas bērns ir no Dena, vai tam visam tomēr ir kāds zemteksts?
3) Vai Neita jaunā simpātija Džuljeta vēlas palīdz Neitam, vai tomēr, viņai ir kādi slēpti nodomi?
4) Un visbeidzot... Čaks ir dzīvs un izskatās pamatīgi ieķēries meitenē, kuru attēlo Klemensa Poezija. Vai tas tiešām ir nopietni? Un, kā tad Blēra?

5 komentāri:

  1. 1. Serēna ir laba, bet Blēra nepārspīlē. Kopā viņām pilnīgi noteikti sanāks dramadramadrama.
    2. Es kaut kā neticu, jo.. nu, tā ir Džordžina. Tur nevar ticēt, gluži kā Vanessa teica - pat viņas mati melo :D
    3. Nodomi. :?
    4. Šis Čaks ir nenopietns. Jo nu.. atmiņas zudums, cik sapratu, tāpēc pagaidām nevar būt runa par Blēru, jo vēl jau nav saticis. :)

    Kopumā - gaidīju labāku sēriju.

    AtbildētDzēst
  2. Čau :)).

    Sērija bija ideāla (love)
    1.Serēna ir laba un Blēra nepārspīlē.Ja viņas ies vienā koloedžā vinām būs strīdi obligāti, bet droši vien Blēra arī negrib būt Serēnas ēnā.
    2.Nedomāju viss, ka bērns ir no Dena, jo vispār viņš toreiz teica Serēnai tajā sērijā, ka viņi nepārgulēja,turklāt Džordžīnai taču bija kautkāda daļa ar krievu mafiju.
    3.Džuljetai noteikti ir slēpti nodomi,varbūt viņai patīk Neits, bet nedomāju, ka tā...
    4.Viņš viņā noteikti ir ieķēries, bet noteikti ne ieīlējies.Varbūt tas ir tikai tāpēc, ka viņa Čaku izglāba.Blērai un Čakam noteikti vēl būs attiecības, bet ne jau sākumā,noteikti kaut kad vēlāk.

    xoxo

    AtbildētDzēst
  3. * es domāju, ka blēra vienkārši ir pieradusi būs uzmnības centrā un nevēlas būt serēnas ēnā un jā, mazliet arī pāpspīlē.
    * par to vai bērns ir dena nešaubījos līdz brīdim, kad džordžīna sakravājās un aizbrauca.
    * un arī par viņu domāju, ka viņai ir kāds apslēpts mērķis vai nodoms.ja nē, tad kāpēc viņas siena bija pilna ar neita fotogrāfijām un avīžu izgriezumiem?!
    * šaubos vai tādu mīlestību ir iespējams aizmirst.nē, es domāju, ka čakam tā meitene ir tikai, lai aizmirstu blēru.

    AtbildētDzēst
  4. Es arī izteikšos.
    Kopumā sērija man patika.
    1. Esmu arī Blēras pusē, jo es saprotu viņas velmi palikt neatkarīgai, nevis atkal būt Serēnas ēnai, arī viņa vēlas būt personība.
    2. Man arī liekas, ka Dens nav tēvs un ka tik tas bērns nav no tā mafijozņika ar ko Džordžīna runāja pa telefonu, lauzītā krievu valodā. :D
    3. Kā jau tika minēts citās diskusijās, viņai ir kāds slēpts plāns, noteikti viņa grib ieriebt GG varoņiem, tas pierādījās arī viņas plakātā, filmas beigās.
    4. Man liekas, ka satiekot Blēru, Čaks sapratīs, ka mīl viņu un šķirsies no tās meitenes. Blēra un Čaks, viņiem vienkārši ir jābūt kopā! :)
    Paldies visiem, kas publicē savu viedokli! Gaidam vēl! :)

    AtbildētDzēst
  5. nu joptvai.. :D

    1. nu.. Blēra ir Blēra.. Viņa bik pārspīlē..

    2. Es biju šokā, kad Džordžīna runāja krievu valodā ar to tjipa mafijozņiku. :D noklausījos to vietu vairākas reizes! Viņa izskatījās satraukta, kad zvanīja telefons. Tātad tur kaut, kas nau kārtībā! Un kā tad ar tām asins analīzēm?? viņa pati uztaisīja? Vnk pati paņēma adatu un paņēma Dena asinis? :D nu c`moon!!

    3. Man pat likās, ka viņa varētu būt tā Intrigante, bet tad atcer
    ējos, ka loma jau ir aizņemta. :D Bet kāpēc tad viņai uz sienas ir TIK DAUDZ materiālu? informācija par Serēnu un Neitu??

    4. Da nu kāds atmiņas zudums? Viņam uz rokas bija gredzens, kuru viņš noņēma, jo uz viņa bija rakstīti viņa iniciāļi! Značit, viņš negribēja, lai viņa uzzin kā viņu sauc! Viņš nomainīja vārdu tāpēc, ka negribēja, lai viņu atrod visi tie bandīti, or smth. :P

    AtbildētDzēst