otrdiena, 2010. gada 25. maijs

Vai Eds ir aizmirsis Džesiku?


Pagājušajā nedēļā parādījās informācija, ka Eds un Džesika atkal ir kopā. To mums ziņoja žurnāls OK!, atsaucoties uz viņu draugu informāciju.

"Draugi pārliecināja viņus izrunāties un kļūt nedaudz pieaugušākiem. Viņi vēl aizvien, ļoti mīl viens otru un Džesika cer, ka viņiem izdosies atrisināt problēmas. Viņi vienkārši vēlas nogaidīt, jo viņu attiecības pēdējo mēnešu laikā, bija ļoti kritiskā stāvokli, viņi pat nerunāja viens ar otru."

Nesen parādījās bildes, kur Eds ar Džesiku kopā iepērkas un ir mīļi apskāvušies pie baseina, bet laikam, tas viss bija draudzīgi domāts.

Nesen polo mačā - Londonā, viens no reportieriem pavaicāja Edam par attiecībām ar Džesiku uz ko Eds atbildēja: "Bez komentāriem. Tas ir sāpīgs jautājums man, bet mēs vairāk neesam kopā".

Tieši pēc šiem vārdiem, vai pat nedaudz agrāk, pasākumā Vogue - Ņujorkā, kur Eds piedalījās, kā viens no organizatoriem, sākā parādīties baumas, par to, ka Eds ir atradis mierinājumu citā meitenē un tā ir "90210" zvagzne Anna Linna Makkorda. New York Daily News ziņo: "Viņi kopā ir apmeklējuši divas ballītes. Vienā brīdī, Eds nosūtīja viņai gaisa skūpstu un to redzēja visi".

Parādījušās baumas, ka Džesikai ir romāns ar kolēģi no filmas "No sākuma mīlestība, pēc tam kažas" Ričardu Reidu, bet Džesikas pārstāvis uzreiz noliedza šo informāciju, sakot, ka viņi ir tikai draugi.

Vai viņi ir aizmirsuši viens otru? Bet varbūt, tas ir tikai īslaicīgs mierinājums? Mums atliek tikai minēt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru