trešdiena, 2010. gada 26. maijs

Kašķi Gossip Girl varoņu starpā


Kamēr kaislības ekrānā pamazām sāk rimties, spiediens GG uzņemšanas laukumā pieņemas ar jaunu sparu. Filmēšanas laukuma aculiecinieki stāsta: "Ir dažas personības, kas ne vienmēr sevi pieskaita pie laimīgās ģimenes, kāda ir kļuvusi visa GG komanda".

Teilore, kura sevi jau ir pieteikusi kā rokzvaigzni, pašlaik ir saspīlētās attiecībās ar Leitoni, jo ir asi kritizējusi Leitones muzikālo karjeru. "Teilorei ar Leitoni ir diezgan sliktas attiecības, pēc atgadījuma, kad Momsena sākā kritizēt Leitones muzikālo karjeru. Teilore uzskata, ka viņa ir labāka, jo dzied rokgrupā, nevis lētā popgrupā."

Bet tas nav viss. Arī Bleika nav labās attiecības ar Leitoni. "Līdz ko Leitone kļuva populārāka, pateicoties savam izskatam un mūzikai, viņa sāka distancēties no pārējiem GG varoņiem. Leitone intervijās izvairās no jautājumiem par attiecībām ar pārējiem GG varoņiem."

Pat Čeizam un Edam ir tik pat saspīlētas attiecības, jo redz, Eds aizvien vairāk sāk līdzināties savam atveidotajam varonim Čakam. "Viņi ir draugi, bet tai pašā laikā arī konkurenti. Eds domā, ka viņam ir jāpierāda, ka viņš ir tik pat veiksmīgs un skaists, kā Čeizs, tāpēc viņš visu laiku izsaka dzēlīgas piezīmes viņam."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru