svētdiena, 2010. gada 11. aprīlis

Šķiršanās bums!


Liekas, ka viens no neskatāmajiem romāniem, kas izveidojās uz GG filmēšanas laukuma ir beidzies. No aktrises tuvākajiem draugiem ir zināms, ka Leitone un Sebastians ir izšķīrušies.

Kāpēc tieši tagad, kad likās, ka viss ir tik labi? Tieši Leitone bija iniciātore attiecību šķiršanā, tāpēc, ka viņa "nezin, kā ir būt attiecībās ar kādu, kurš īsti viņai nepatīk".

Sebastians ļoti sāpīgi uztver šķiršanos, jo tieši Leitone izdarīja šo nejauko soli. Ziņotājs vēsta, ka viņam ir "salauzta sirds", jo viņš nespēj pieņemt šo Leitones lēmumu.

Ziņotājs piebilst: "Viņi aizvien ir draugi. Tā bija šķiršanās. Bet viņi aizvien vēl turpina kontaktēties viens ar otru."

Bet ar to šis stāsts nebeidzās. Pēc neskaitāmām baumām no dažādiem masu medijiem, Page Six ziņo, ka Eds ir pametis Džesiku, pēc tam, kad uzzinājis, ka Džesika viņu ir nokrāpusi. Tiek minēts, ka Džesika atklāti flirtēja ar Eda draugu Marku Minuto, Džesikas dzimšanas dienas svinībās.

Kā vienmēr, atradās tuvi aktiera draugi, kas tūlīt arī paziņoja Edam, ka viņa meitene ir pārgulējusi ar citu.

Bet kā uz to reaģēja Eds? Bēdu pārņemts Eds pameta Džesiku emocionālā sarunā pa telefonu, pagājušajā nedēļā. Satraukusies Džesika ar pirmo reisu lidoja uz Londonu, lai paskaidrotu, ka tā nav taisnība.

Ziņotājs vēsta: "Džesika nesen nosvinēja savu dzimšanas dienu Losandželosā, kurā atklāti flirtēja ar Marko. Beigās viņi tika manīti kopā viesnīcā, bet neviens nezina, kas notika aiz istabas durvīm. Viņas uzvedība šokēja daudzus Eda draugus, kas uzreiz visu pastāstīja Edam, kurš tajā laikā filmējās Eiropā."

"Eds uzreiz pārtrauca ar viņu attiecības pa telefonu un Džesika, kura noliedz jebkādu saikni ar Marko, bija tik apjukusi, ka ar pirmo reisu devās uz Londonu, lai visu paskaidrotu. Bet viņš ir ļoti aizskarts. Eds vienkārši nespēj noticēt, ka viņa ir ko tādu izdarījusi, īpaši ar viņa draugu."


Džesikas pārstāvji noliedz baumas par viņu šķiršanos, sakot, ka tam nav nekāda pamata. Džesikas draugi ziņo, ka viņa kopā ar Edu svin savu dzimšanas dienu Londonā.

Divas šķiršanās vienā diena? Ir ziņotāji, kas vēsta, ka baumas par Džesiku un Edu ir izveidotas mākslīgi, lai saceltu traci. Jo tas taču veido lielu ažiotāžu GG seriālam, jo reitingi pēc pārtraukuma ir strauji kritušies.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru