sestdiena, 2010. gada 6. marts

Ir iznākušas Gossip Girl grāmatas latviešu valodā!


Jaunas ziņas visiem Gossip Girl faniem! Ir iznākušas 3 jaunas, intriģējošas grāmatas par GG varoņu dzīvi.

Grāmatas ir balstītas uz seriāla varoņu dzīvi. Tās ir līdzīgas, bet ne vienādas. Tāpēc, grāmatas ir interesantas, jo tās nav identiskas, kas varētu padarīt grāmatu lasīšanu prognozējamu. Tā nav, es apsolu!

Mazs prologs no pirmās GG grāmatas:
"S ir atgriezusies. Mati kļuvuši vēl gaišāki. Zilās acis ieguvušas noslēpumainu dziļumu, liecinādamas par neizpaužamiem noslēpumumiem... mums tagad ir jābūt ļoti, ļoti uzmanīgiem, citādi S kļūs par mūsu skolotāju mīluli, ielīdīs kleitās, kurām pašas jau esam par resnu, paņems pēdējo olīvu no šķīvja, mīlēsies mūsu vecāku guļamistabā, izšļakstīs Campari uz mūsu paklājiem, nozags mūsu brāļu un draugu sirdis, citiem vārdiem sakot, sabojās mūsu dzīvi un nokaitinās līdz baltkvēlei."

Saskatiet līdzību ar seriālu. Tā ir taisnība. Bet lasot grāmatas Jūs pamanīsiet daudz ko jaunu un interesantu, kas galīgi nav kā seriālā. Katrā ziņā, šīs grāmatas ir jāizlasa, katram GG fanam!

Kur nopirkt grāmatas? GG grāmatas var iegādāties visās Zvaigznes ABC grāmatnīcās. Cena arī ir ļoti demokrātiska 2.49 Ls.

Tā kā blogam interesē arī tavs viedoklis par grāmatām, ik palaikam mēs veidosim diskusijas, lai varētu uzzināt tavu viedokli par grāmatām.

2 komentāri:

  1. jā, grāmatas ir patiesi labas. izlasīju visas trīs, man jau bija abas daļas ar vecajiem vākiem, tagad nopirku visas trīs ar jaunajiem. ir foršas. trešo arī jau izlasīju! foršas, jā.. tikai kā jau dbiedros teicu, dženija raksturota ar milzīgām krūtīm, vanesa ar skūtu galvu, vēe. ēriks ir vecāks par serīnu un āronam, blēras pusbrālim ir dredi :D

    AtbildētDzēst
  2. Jā, tie raksturojumi tiešām ir dīvaini, jo galīgi nav līdzīgi, kā seriālā. Drīz izveidošu diskusiju tieši par pirmo grāmatu. Cerams, ka piedalīsies, jo skatos tu mums eksperts esi. Visas GG grāmatas ir izlasītas. :)

    AtbildētDzēst