piektdiena, 2010. gada 19. februāris

Serēna un Neits beidzot kopā? + Mistiskā sieviete

Gossip Girl seriāls atkal mūs priecēs 8. martā, bet jau ir parādījušās divas ekskluzīvas bildes no filmēšanas laukuma un producents pastāstīja dažus noslēpumus>>>



Neits un Serēna

Pēdējo reizi mēs Neitu redzējam guļot uz krēsla Serēnas slimnīcas palātā. Intrigante nosauca Serēnu par "Dusošo skaistuli", bet Neitu par viņas "princi". Tagad pasaka kļuva par īstenību un zelta pāris - Neits un Serēna, beidzot, būs kopā. Šepardu kāzās, liktenīgajā naktī, mēs redzējām likteņa savienojumu Neitu un Serēnu, kas radīja varenu satraukumu mums visiem. Tāpēc, mūs ļoti interesē, kā viņi uzvedīsies, jau esot kopā. Čeizam un Bleikai ir apbrīnojuma ķīmija uz ekrāna. Viņu ainas ir visinteresantākās un seksuālākās no visām, ko esam filmējuši.



Mistiskā sieviete

Pēdējā sērijā, mēs redzējām mistisko sievieti pie Bārta kapa. Čaks vēlēsies uzzināt, kas ir šī sieviete un viņam tas izdosies. Fotogrāfijā mēs redzam ainu no Algonquil Hotel, kur Čaks sastopas ar mistisko dāmu un cenšas noskaidrot, kas viņu saista ar Bārtu un, kas viņai ir zināms par Čaka māti. Šī epizode sāks ļoti emocionālu sižetu līniju un padarīs Čaku ar Blēru daudz tuvākus, nekā iepriekš. Eds un Leitone parādīs savu lielisko aktierspēli savā stāstā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru